2 thoughts on “Thong

 1. Beste, u lijkt me de ideale oplossing gevonden te hebben om een luchtschacht enerzijds bijna hermetisch af te sluiten (goed voor isolatie en vochtbestrijding) en anderzijds toch voldoende te laten ventileren (door de mogelijkheid dat er wind kan passeren !) Echt ingenieus, alleen het uitzicht is, als eindgebruiker wel even wennen ! Blijft het afgebeelde opspansel trouwens zijn vorm behouden ? Zijn er ook andere afleveringsvormen beschikbaar ? Zijn er speciale stedebouwkundige toelatingen nodig voor plaatsing ?
  Een geïnteresseerde aannemer.

 2. Geachte heer Ventrivent,
  Wij zijn verheugd in uw interesse in onze diensten en kunnen u dan ook met blijde inborst verkondigen dat meerdere luchtschachtafsluiters vooradig zijn. Voor de allerkleinste luchtschachten hebben we ‘Benny, de foetus’, middelmatige openingen kunnen gedicht worden met Ernestius, de peuter etcetera. Wij zullen uw de brochure met modellen doorsturen. We hebben ook voor een uitzonderlijk voordelige prijs, een all-in-one-luchtafsluitsysteem voor elke fitting. Met een makkelijke selector kiest u het model dat past op uw luchtpijp. De meerwaarde van onze speciale menselijke fittings is trouwens ook dat u een vriend in huis (of aan uw dakgoot) hebt hangen voor de moeilijke momenten. U kan zelf de luchtafsluiter zinnetjes inspreken die vervolgens door het model worden uitgesproken mits het geven van de juiste vraag. De meeste modellen (behalve het foetus model, dat zegt alleen blub, blub) hebben enkele standaardzinnen ingeprogrammeerd zoals “ik ben er voor u’, ‘t’altoid bater me ne goeie luftafslaater’ of ‘U mag me likken als u honger hebt.
  De modellen zijn trouwens vervaardigd van levensecht materiaal. Je zou haast zeggen dat ze echt leven…

  Wij hopen uw interesse verder gewekt te hebben en hopen spoedig van u te horen.

  Partanus pipes and organ transplants

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s