3 thoughts on “Staring and drinking

 1. nicely done !! Reminds me a bit of the droste-effect (a picture in a picture of a picture in a picture kinda things)

  ik droom, hoe ik droom, dat ik droom, dat ik droom…

 2. ey, ey, EEEY !!! da es toch e Juppeke mag ik ôpe é en gene ‘edelpils’ ut den Aldi !

 3. Liefste Bram,

  We vinden het heel teleurstellend dat inmiddels 4 gezinnen op broodnodige hulp zitten wachten terwijl jij rare berichtjes op deze rare ‘cartoonist’ zijn blog zit te schrijven. Dat je dit in je vrije tijd doet, daar kunnen we hier (bijna) allemaal inkomen maar dat dit ten gevolge gaat een hoop mensenlevens, dat is niet te begrijpen Bram. Kleine Ben heeft intussen de operatie laten uitvoeren en is nu inderdaad kleine Yoda in het roos. We hadden net de mama aan de lijn die jouw naam brulde in spijkerschrift. De nagels steken nog in mijn hoofd Bram.

  Ik verwacht je morgenvroeg in mijn kantoor voor een evaluatiegesprek.
  En draag die spannende broek maar die ik je met Valentijn heb gegeven.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s