2 thoughts on “Stephen Hawking trying to rape someone

  1. Excuseer me, maar is het niet gemakkelijker aan Mr Hawkins voor te stellen, dat hij, in plaats van zich een dildo of een plastuit rond de neus te draaien, met zijn rolstoel die vrouw knalhard omver rijdt en vervolgens als een soort Smigel zich koortsachtig een weg uit zijn stoel baant naar haar ground zero. Of wou u gewoon eens lachen met de gehandicapten ! Of hebt u een ongewone voorliefde voor vieze spelletjes met lange neuzen en laarzen met stilettohakken ?

  2. Beste,

    U raaskalt! Wat in de door u vooropgestelde situatie zou gebeuren is dat Stephen Hawking met zijn rolstoel tegen het slachtoffer haar schoen rijdt. Het ‘slachtoffer’ zou misschien een kleine hinder aan de hiel ondervinden maar daar zou het ook bij blijven. De arme Hawking kan bijvoorbeeld ook niet springen en zou dus uit zijn stoel glijden en spartelen op de vloer terwijl de vrouw de politie belt om te zeggen dat Stephen over haar gympies had willen rijden waarop de politie zegt “Hahahaha”. DAT zou er gebeuren in jouw situatie! Dus neen, als Stephen Hawking iemand wil verkrachten moet hij een gekke neus gebruiken en het vooruit/achteruit knopje! Ik hoop dat je luistert Stephen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s